lønn adjunkt med opprykk

Avtalen gjelder ansatte på området utdanning som lærere adjunkter lektorer barne- og ungdomsarbeidere miljøarbeidere kontor- og administrasjonsmedarbeidere renholdere og byggdriftere. Da hun spurte ledelsen på skolene der hun var vikar om hvilken lønn hun skulle få fikk hun mange ulike svar.


Lonn I Skoleverket Vs Uh Sektoren Pdf Free Download

Og lønnsforskjellene mellom adjunkt og lektor er ikke 100000 i året i følge det sentrale avtaleverket.

. Lurer på hva andre med samme stillingstittel tjener. Etter at lærerne ble tvunget over i KS endret man betegnelsen adjunkt med opprykk til adjunkt med tilleggsutdannelse Dernest. Lærerskole idag er dermed ferdig utdannet adjunkt.

Adjunkt er en lærer med en fireåring grunnskolelærerutdanningDu kan også få tittelen adjunkt med en bachelorgrad fra universitet eller høgskole i tillegg til 1-årig praktisk pedagogisk utdanning PPU. Nei det gjør den ikke. Profesjonsetisk plattform bokmål Profesjonsetisk plattform nynorsk Profesjonsetisk plattform samisk Profesjonsetisk plattform engelsk Strategisk plan.

Utregnet tillegg for ans. 9 700 4 600 4 800 10 300 17 700 40 100 Utregnet laveste årslønn 499 400. Utregnet tillegg for ans.

I tillegg til grunnlønna kommer tilleggslønn for ubekvem arbeidstid samt tilleggslønn for læreres tilleggsfunksjoner kontaktlærer ol. Det er fordi lærarutdanningane er femårige og da får du vanlegvis tittelen lektor. For det første er vel strengt talt lærer både en fellesbetegnelse på.

Lønn og personal at Aegis Media Oslo. Dine rettigheter i arbeidslivet. Bli med for å knytte kontakt.

Adjunkt med tilleggsutdanning og Stillinger med krav om 5-årig UH-utdanning. Med opprykket mitt og ny stillingskode jeg fikk nå i sommer la jeg merke til at jeg startet med lønnsramme 1 igjen som adjunkt mopprykk. Stemmer det at lønnen er satt.

Adjunkter med tillegg av 1 årsenhet2 halvårsenheter eller som samlet har godkjent utdanning fra universitet eller høyskole tilsvarende minst 5 års normert studietid innplasseres i stillingskode 0963. Inspeksjon i friminutt lønnes som annet arbeid. Det må ikke være en årsenhet i et tredje fag selv om det selvsagt kan være fint med tanke på allsidigheten når man søker jobb.

Adjunkt mopprykk på Sagene skole Oslo Oslo Norge 265 forbindelser. Alle Norsk Lektorlags medlemmer i offentlig skole både grunnskole og videregående skole er omfattet av avtaleverket for KS-området bortsett fra de som jobber i Oslo kommune. Adjunkt med tilleggsutdanning og Stillinger med krav om 5-årig UH-utdanning.

Adjunkt er ein lærer med ein fireåring grunnskulelærarutdanningDu kan også få tittelen adjunkt med ein bachelorgrad frå universitet eller høgskole i tillegg til 1-årig praktisk pedagogisk utdanning PPU. 31 Trekk i lønn i forbindelse med ulønnet lovlig fravær av inntil 2 dagers varighet. Virke - Utdanning.

Dette skal du tjene som lektor. Årets lønnsoppgjør i Spekter KS og Oslo kommune havnet alle i nemnd. Selv har jeg over 20 års ansiennitet og lønnstrinn 43.

Adjunkt 4-årig utdannelse. Dette er en lønnsbetegnelse og ikke en akademisk grad. Linda Huong Tran Fladmoe.

Men sjekk på nettsidene til feks UIO. Adjunkt m opprykk 5 årig utdannelse evt. Hovedtariffavtale for konkurranseutsatte bedrifter Samfunnsbedriftene Hovedtariffavtale for energiverk og datterselskap.

Timelønn for undervisning dekker selve undervisningstimen på 45 eller 60 minutter med eventuelt tilhørende for-og etterarbeid. Regnearket kan brukes for å beregne timelønn både for undervisningspersonell og annet personell. I så fall går jeg over 300-grensa og får lønn som adjunkt med opprykk.

Har alltid blitt fortalt at det er nytteløst å forhandle seg opp i lønn men har likevel inntrykk av at andre har gjort dette. Med de nyemastergradene kan man bli lektor på 5 år tror jeg. I dag er det ikkje så vanleg å få tittelen adjunkt.

Lærer 2- eller 3 årig lærerutdannelse. Hva tjener dere andre i samme s. Men du har krav om lønn som minst ligger på dette nivået under ditt første arbeidsår.

Lektor og Stillinger med krav om mastergrad. Bestemmelsen for når man får lønn som adjunkt med tillegg er således en forhandlingssak og finnes i Hovedtariffavtalen. I dag er det ikke så vanlig å få tittelen adjunktDet er fordi lærerutdanningene er femårige og da får du vanligvis tittelen lektor.

Adjunkt med tilleggsutdanning og Stillinger med krav om 5-årig UH-utdanning 504 700 Utregnet tillegg for ans. 17500 og vil med sine 4-årige UH-utdanning være garantert en grunnlønn på bortimot 550000. Da er det i så fall snakk om lokale tillegg.

Noen ville gi meg lønn som adjunkt med opprykk uansett hvilket fag jeg underviste i en skole ga meg lønn som adjunkt mens tre skoler bare ga meg lærerlønn dersom jeg underviste i norsk og samfunnsfag. Protokoll KS hovedavtale 2020 - 2021. 10 000 5 000 5 100 12 400 19.

En adjunkt eller en spesialsykepleier med 16 års ansiennitet får et sentralt tillegg på kr. Du skal med avlagt femårig lektorutdanning og 60 ekstra studiepoeng like fullt ha lønn som lektor med tilleggsutdanning KS-området og lektor med opprykk Oslo kommune. KS har utarbeidet et regneark der du selv kan legge inn grunnlønn så kommer beløpene i de andre feltene frem automatisk.

Noe mer Forskjell i lengden på utdannelsen gir forskjell i lønn. Tallene under er ikke absolutte og blir du for eksempel lærer i Oslo med Oslo kommune som arbeidsgiver får du en helt egen tabell å forholde deg til. Så med andre ord blir det 180 studiepoeng for bachelorgraden 80 studiepoeng arkeologi 260 studiepoeng 60 studiepoeng PPU 320 studiepoeng totalt.

Adjunkt adjunkt med opprykk og lektor er de tre vanligste lærertitlene. Avtalen forhandles sammen med seks andre avtaler med Virke kalt HUK-området Helse utdanning og kultur. Adjunkt og Stillinger med krav om 4-årig UH-utdanning 464 100 Utregnet tillegg for ans.

Her finner du lønnskalkulator for blant annet lærere lektorer og barnehagelærere i tariffområdene KS Oslo kommune PBL og Norlandia. Jeg fikk beskjed fra kontoret at jeg skulle få dette etterbetalt om jeg kunne dokumentere dette. Denne oversikten over lønn er for deg som jobber som lektor i kommunene og fylkeskommunene i det som kalles KS-området.

Adjunkt og Stillinger med krav om 4-årig UH-utdanning. Jeg mener dette er feil og at lønnstrinnene jeg har fra tidligere automatisk skal følge med. Sentrale lønnstillegg og garantilønn i KS.

Friminutt regnes ikke som for- eller etterarbeid til en undervisningstime og lønn for inspeksjon i friminutt vil derfor komme til tillegg. Vetle Devig Subject Manager - IT Emerging Technologies at DNB Oslo. 2 år Anstillegg 4 år Anstillegg 6 år Anstillegg 8 år.


Hovedtariffavtalen Lonnstabell Restyling Av Bilen


Hva Er Forskjell Pa Laerer Lektor Adjunkt Osv Karriere Arbeidsliv Og Utdanning Kvinneguiden Forum


Gunnars Hjemmeside Analyse Av Resultatet Av Tariffoppgjoret 2012 For Laerere


Lonnspolitikk 2020 2022 Forskerforbundet


Lonnsramme I Ks Pa 2 4 Prosent


Vi Har Gatt Ned I Lonn De Siste Tiarene Na Vil Vi Ha Et Lonnsloft Gunnar Rutle Utdanningsforbundet Sor Trondelag Ppt Laste Ned


Vi Har Gatt Ned I Lonn De Siste Tiarene Na Vil Vi Ha Et Lonnsloft Gunnar Rutle Utdanningsforbundet Sor Trondelag Ppt Laste Ned


Ks Slik Ble Lonnsoppgjoret I Kommunal Sektor 2019 Norsk Lektorlag

0 Response to "lønn adjunkt med opprykk"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel